Bedrijven

Duurzaam en veilig

Schone en veilige bedrijfskleding die lang meegaat, is belangrijk voor een prettige en productieve werkomgeving. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van laskleding, antistatische kleding, thermokleding enzovoort, wordt de veiligheid van uw medewerkers bevorderd. Werkkleding kan dus naast functioneel, ook praktisch en mooi zijn!

 

Uitstraling

Ook is werk- of bedrijfskleding uw visitekaartje: het is een relatief eenvoudige manier om een professionele uitstraling voor uw bedrijf te creëren. Dus of u nu in de zorg werkt, in een tandartspraktijk of als kok: met passende bedrijfskleding laat u zien waar uw bedrijf voor staat.

 

Eigen huisstijl op uw bedrijfskleding

Een goede huisstijl is belangrijk voor uw bedrijf - deze wilt u ongetwijfeld doorvoeren in uw bedrijfskleding. Vakkledinghuis Groningen zorgt ervoor dat uw bedrijfskleding naar wens in uw huisstijl wordt omgezet. Daarbij zien we toe op het behoud van draagcomfort en veiligheid. Uw medewerkers zijn dus altijd representatief.

 

Totaaloplossing

Vakkledinghuis Groningen ontzorgt de klant: we doen wat we beloven en bieden een totaaloplossing voor het kledingpakket van uw personeel. Zo kunnen wij een speciale webshop voor u ontwikkelen waarop (een deel van) het personeel elk kledingstuk kan bekijken, de juiste maten kan zien en kan bestellen. Het voordeel van zo'n webshop is dat Vakkledinghuis Groningen de complete administratie voor u verzorgt: alles wordt in het systeem vastgelegd, waaronder het kledingpakket per persoon met individuele maten. Wij begeleiden het traject bovendien graag voor u - afgestemd op uw behoefte. En daarbij houden we rekening met draagcomfort, veiligheid, bescherming, pasvorm én huisstijl.

 

Meer weten over onze bedrijfskleding en onze service? Vraag vrijblijvend informatie aan.